سهشنبههاي بدون خودرو 25هفتهپيش در اراك كليد خورد و اكنون شهرهاي زيادي از آن حمايت ميكنند.
محمد درويش، مديركل دفتر مشاركتهاي مردمي سازمان حفاظت محيطزيست در اينباره به ايرنا گفت:روند استقبال از پويش سهشنبههاي بدون خودرو بسيار بيشتر از پيشبينيهاست و اين جاي خوشحالي و اميدواري دارد.
وي افزود: با توجه به اهميت موضوع، ستاد ملي پويش سهشنبههاي بدون خودرو شكل گرفت كه نمايندگاني از نهادهاي مختلف ازجمله بيمه، صدا و سيما، وزارتخانههاي ورزش و جوانان، بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، سازمان حفاظت محيطزيست، شركت كنترل و كيفيت هواي تهران، معاونت ترافيك شهرداري تهران، پليس راهور، سازمانهاي مردمنهاد، شركت واحد و معاونت زيباسازي شهرداري تهران عضو آن هستند.
وي اظهار كرد: جلسات اين ستاد هر دو هفته يكبار برگزار ميشود و در آن نمايندگان سازمانها گزارشي از عملكرد سازمان متبوع خود از پويش سهشنبههاي بدون خودرو ارائه ميكنند.
- اختصاص20درصد تبليغات مترو به پويش بدون خودرو
مديركل دفتر مشاركتهاي مردمي سازمان حفاظت محيطزيست گفت: با توجه به گذشت 25هفته از آغاز پويش سهشنبههاي بدون خودرو، استقبال خوبي شده و قرار است تا يكماه آينده، متروي تهران 20درصد از فضاي تبليغاتي خود را به اين پويش اختصاص دهد. همچنين شركت واحد و برخي بيلبوردهاي تبليغاتي سطح شهر اين پويش را تبليغ خواهند كرد كه قطعا با اين اقدام شاهد استقبال بيشتري از سوي شهروندان خواهيم بود زيرا يكي از مشكلات اين بخش اطلاع نداشتن مردم از اين پويش است.
درويش تصريح كرد: اكنون بانكهاي تجارت، مسكن، صادرات، سپه، پارسيان و پاسارگاد نيز به پويش سهشنبههاي بدون خودرو پيوستهاند و در قبوض پرداختي و فيشهاي بانكي به اين موضوع تأكيد ميكنند.
وي افزود: شركت برق تهران، مخابرات تهران و شركت آب در سراسر كشور، مركز بررسيهاي استراتژيك نهاد رياستجمهوري و دانشگاه صنعتي شريف از اين پويش حمايت ميكنند، همچنين چند روزنامه پرتيراژ بخشي از صفحه اول خود را به اين پويش اختصاص دادهاند.
درويش اظهار كرد: فرمانداران يزد، اصفهان، نيشابور و شهرداران 8شهر ازجمله اصفهان و زنجان و برخي مديران كل استاني محيطزيست نيز به اين پويش پيوستهاند و سهشنبهها با دوچرخه در محل كار خود حاضر ميشوند.به گفته وي، شهرهاي يزد و اصفهان در حمايت از اين پويش پيشگام هستند و هر هفته همايشهاي گروهي دوچرخهسواري برگزار ميكنند.
نظر شما